Tarrago Nano Protector Waterproofer

13,95

Excl. BTW: €11,53

Excl. BTW:
€11,53
Model:
Nano PRotector
Merk:
Bremas

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Tarrago High Tech Nano protector

Hoogtechnologische waterdichtheid die de overdracht van water naar ademende materialen en membranen zoals Gore-Tex® voorkomt. Tarrago High Tech Nano protector stoot vuil af zonder de originele kleuren te veranderen. Biedt ademend vermogen. Verkrijgbaar in 250ml en 400ml formaat.

 

Tarrago High Tech Nano

Tarrago Hight Tech Nano Protector is een high-tech waterdichtheid op basis van nanotechnologie die de overdracht van water naar het interieur van ademende materialen en membranen zoals Gore-Tex® voorkomt. Dankzij de effectieve waterdichtheid blijft het ademend vermogen van het behandelde oppervlak behouden. Dit product stoot vuil af en bij regelmatig gebruik verlengt het de levensduur van elk oppervlak. U kunt Tarrago Hight Tech Nano Protector gebruiken op klassiek schoeisel, buitenschoenen, functionele jassen, tassen, rugzakken, enz.


Hoe nanotechnologie wordt toegepast?

Als de Tarrago High Tech Nano protector is aangebracht, worden de afzonderlijke vezels bedekt met NANO-elementen en worden de vezels zelf veel meer water- en vuilafstotend. Water en vuil zullen niet aan de vezels hechten en in plaats daarvan als parels weglopen (het "lotuseffect" genoemd). Tarrago Nano Protector biedt een innovatieve topklasse bescherming op basis van de revolutionaire nanotechnologie. Dankzij zijn "intelligente" fluorkoolstofpolymeer, wanneer het product wordt aangebracht, creëert het het bekende "lotusbloemeffect", een onzichtbare laag die het oppervlak beschermt waardoor alle kleine deeltjes zoals water, olie of vet niet op het oppervlak blijven. maar ze glijden naar beneden als kleine druppels. Grote hoeveelheden vuil kunnen daarna eenvoudig worden verwijderd. Materialen blijven ademend en bij regelmatig gebruik blijft hun oppervlak langer als nieuw.

 

Welke efficiëntie kan de “Tarrago Hight Tech Nano Protector bieden?

Tarrago Hight Tech Nano Protector is een waterdichtingsmiddel met een zelfreinigend effect, aangezien het regelmatig de afstoting van de materialen tegen water en stof versterkt. Het heeft de maximale markeringen op de evaluatietests voor afstoting van water en andere vloeistoffen (AATCC 100 / ISO 5 en UNE EN ISO 144419).

 

Hoe Tarrago High Tech Nano protector te gebruiken

1. Verwijder vuil of stof van het oppervlak met een doek of een borstel.
2. Schud de fles-spray voor gebruik.
3. Spray gelijkmatig op het te behandelen oppervlak vanaf een afstand van ongeveer 30 cm.
4. Laat 30 minuten drogen.

Inhoud: 400ml

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder