Rijlaarzen Service

         

Wij bieden een laarzen aanmeetservice aan op locatie. Op deze manier kunt u in uw vertrouwde omgeving uw voeten en kuiten laten opmeten en samen met onze specialist kijken naar de verschillende opties qua laarzen.
Bremas biedt dit meetconsult aan voor ALLE lederen rijlaarzen voor jeugd en volwassenen van o.a. de volgende merken: Harry’s Horse, HKM, QHP, Equi Theme, Norton, Petrie Riding Boots en onder andere  Cavallo

Meetconsult:
De kosten voor een meetconsult zijnhiervoor zijn € 30,-  + eventuele reiskosten. Wanneer u rijlaarzen bij ons koopt, worden deze kosten in mindering gebracht op de aanschaf van de rijlaarzen.

Reiskosten:
Reiskosten worden in rekening gebracht vanaf 10km afstand vanaf onze winkel. De route wordt berekend met Google maps.
Buiten 10km afstand wordt er € 0,30 per km gerekend. Zijn er meerder pasafspraken op dezelfde locatie, dan zullen de reiskosten worden verdeeld over deze afsrpaken.

Type rijlaarzen:
Voor veel verschillende modellen voeten en kuiten kunnen wij standaard rijlaarzen aanbieden. Zo kunnen wij rijlaarzen aanbieden voor brede en smalle kuiten en voor mensen met een kort of juist een lang onderbeen.
 Uiteraard bieden wij ook gedeeltelijk of compleet maatwerk rijlaarzen aan welke u geheel naar eigen smaak kan customizen. Zo zit de rijlaars helemaal perfect aangesloten.