PUUR Spray SME 500 ml

31,95 29,95

Excl. BTW: €29,95

Excl. BTW:
€29,95
Model:
SME
Merk:
Puur

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Bij schuren. Voor staart- en manen en buik. Herstelt en maakt onaantrekkelijk.

Dosering
1 - 2 x daags
De aangedane plekken licht insprayen of met een spons aanbrengen. Bij een stabiele verbetering afbouwen naar 1 x daags of om de dag, totdat de plekken genezen zijn en het paard niet meer schuurt.

Zeer goed schudden voor gebruik!!

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking.

Toediening
Spray de lotion bij voorkeur ’s ochtends en/of ’s avonds bij schemering, wanneer de muggen het actiefst zijn. Indien het paard bang is voor de spray, breng de lotion met een spons aan. De lotion trekt vanzelf in en hoeft niet ingemasseerd te worden. (Ook geschikt voor hond en kat. Let op bij het gebruik, PUUR SME-lotion kan vlekken geven op bekleding).

  

Duur van de behandeling
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product, of bijvoorbeeld maar 1 keer per dag i.p.v. 2 keer. Ook dit is afhankelijk van de temperatuur van het weer en de muggenintensiteit.

Dit product kan blijvend worden gegeven.

Interactie en contra-indicatie
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Synergie en combinaties met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met andere natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen.
Afhankelijk van de oorzaak dient dit product te worden gecombineerd met Puur Natuur Huid, Puur Natuur Jeuk, Puur Natuur Allergie en/of Puur Natuur Culico. Geef bij chronische klachten twee keer per jaar een kuur met Puur Natuur Drainage het liefst in combinatie met Puur Natuur Probiotica. Wanneer de huid erg droog wordt kan deze worden ingesmeerd met Puur Natuur Calendula zalf. In sommige gevallen kan het nog steeds nodig zijn een zogenoemde eczeemdeken te gebruiken. Zet voor de glucosestofwisseling Gluco balance van Phytonics in. Puur Natuur Zinkzwavel wordt toegepast op de aangedane huid.

Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder