Over ons

Bremas Ruitersport is een jong bedrijf, geopend op 28 september 2013.

Het ontstaan is voortgekomen uit passie voor paard en paardensport. Met vele jaren ervaring in de paardensport op zowel recreatief als professioneel gebied, hebben wij veel kennis binnen Bremas Ruitersport over onze producten en het gebruik ervan. Veel producten die wij verkopen worden, indien mogelijk, dus ook vanuit eigen ervaring en waardering aangeboden.

 

De winkel en webwinkel bieden een breed assortiment aan, met alle producten voor ruiter en paard. Deze producten worden aangeboden in verschillende prijsklassen en modellen, dit zodat we voor elke ruiter en elk type paard een goed passend product kunnen aanbieden.

 

Bij Bremas Ruitersport vinden we klant tevredenheid en service heel erg belangrijk en streven wij ernaar om iedere klant op een correcte en klant vriendelijke manier te woord te staan en te helpen. Door persoonlijk contact, direct schakelen en korte lijnen zijn wij in staat deze service te waarborgen en onze klanten snel te helpen.

Zoekt u een specifiek product, merk of model(bijvoorbeeld voor een zwaarder gebouwd paard)? Neem dan contact met ons op via email of telefoon. Wij staan u graag te woord en wij zoeken graag met u mee. In zeer veel gevallen kunnen wij het door u gewenste product voor u bestellen. Wij kunnen dan het product naar u toesturen of u kunt het product komen ophalen in onze ruitersport winkel in Moordrecht. Mochten wij het door u gewenste product niet kunnen bestellen, gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing of vervangend product.

Uiteraard brengt dit geen extra kosten met zich mee!

 

Wij zien u graag in onze winkel!