PharmaHorse Vitamine E+

24,95

Excl. BTW: €22,89

Excl. BTW:
€22,89
Model:
100272501
Merk:
PharmaHorse

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

PharmaHorse Vitamine E+ voor paarden

Vitamine E is een anti-oxidant en helpt het (natuurlijk) afweersysteem van de lichaamscellen. PharmaHorse Vitamine E is een van de weinige Vitamine E supplementen op de markt die geen Selenium bevat. Speciaal voor paarden die enkel een laag Vitamine E gehalte hebben.

PharmaHorse Vitamine E bevat MSM.

Vitamine E+ verhouding van MSM.

  • Paard: krijgt met de aanbevolen dosering Vitamine E+ 11,9 gram MSM binnen per dag. Een aanvulling met pure MSM is in dit geval te verwaarlozen en niet nodig.
  • Pony: krijgt met de aanbevolen dosering Vitamine E+ 5,95 gram MSM binnen per dag. Een aanvulling met pure MSM is in dit geval te verwaarlozen en niet nodig.
Samenstelling per kg
Vitamine E 254 gram = 127 gram Elementair (100% Human Grade Kwaliteit)
MSM 745 gram (100% Human Grade Kwaliteit)
Ruwe lijnzaadolie 1 gram 

Zuiverheid:
PharmaHorse Vitamine E+ is gemengd met MSM en daarom 100% vrij van toegevoegde suikers. Suikers staan niet altijd als suiker vermeld, veelvoorkomende suikers en zoetstoffen in supplementen zijn; appelaroma, dextrose, sucrose en druivensuiker. PharmaHorse gebruikt geen enkele suiker of zoetstof en onderscheidt zich hiermee van andere aanbieders. Uiteraard bevatten de producten ook geen andere vul- of smaakstoffen. 

Dosering:
Pony (± 300 kg): 2 maatschepjes per dag
Paard (± 600 kg): 4 maatschepjes per dag
Het bijgeleverde maatschepje bevat ongeveer 4 gram.

Gebruiksaanwijzing:
PharmaHorse Vitamine E+ kunt u vermengen met de dagelijkse voeding van uw paard of pony.

Bewaaradvies:
Alle PharmaHorse producten dienen op een koele, droge plaats bewaard te worden. Buiten het bereik van kinderen.

Classificatie:
Dit product is een aanvullend diervoerder voor paarden. Wij maken gebruik van ingrediënten van Human Grade Kwaliteit, waardoor een hoge kwaliteit is gewaarborgd. Desondanks is dit product door de etikettering, de grootte van het maatschepje en de geadviseerde dosering uitsluitend bedoeld voor gebruik bij pony's en paarden.

Dit product is geen medicijn en heeft ook geen medicinale werking. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl met een gevarieerde, evenwichtige voeding. Indien uw paard ziek is of een medische aandoening heeft, is het daarom belangrijk om een dierenarts te contacteren.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder